900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 05.11.2022 20:31:41

Napoli tudi po derbiju vrha lestvice še naprej neporažen

Profimedia
Derbi 13. kroga italijanske nogometne lige med vodilnim Napolijem in drugouvrščeno Atalanto je v Bergamu dobil prvi z 2:1. Že pred tem je Empoli brez pomoči Petra Stojanovića z 1:0 premagal Sassuolo.

V Bergamu je Atalanta povedla v 19. minuti, ko je enajstmetrovko uspešno izvedel Ademola Lookman. Še v istem polčasu pa je Neapeljčanom uspelo narediti preobrat. V 23. minuti je Victor Osimhen dosegel svoj osmi gol sezone in se prebil na prvo mesto med strelci, isti igralec pa je v 35. minuti podal še za zadetek Eljifa Elmasa. Napoli ima zdaj osem točk prednosti pred Atalanto.

Empoli je proti Sassuolu prišel do svoje tretje zmage, edini strelec je bil Tommaso Baldanzi v 64. minuti. Salernitana in Cremonese sta se razšla z 2:2, kar pomeni, da je slednji edini še naprej brez zmage. Tokrat mu je točko v 89. minuti prinesel Daniel Ciofani.


Ob 20.45 bo branilec naslova Milan igral proti Spezii.

V petek sta se Udinese in Lecce razšla z 1:1, Jaka Bijol je igral celo tekmo za Udinese, Sandi Lovrić pa je zaradi poškodbe manjkal.

V nedeljo bo Bologna igrala proti Torinu, Monza proti Veroni, Sampdoria proti Fiorentini, Roma proti Laziu, Juventus pa proti Interju Samirja Handanovića.

Značke: nogomet, italija

Članki iz rubrike