Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1689255087-fgetyuwws-27-1689254999369 Necenzurirano

Pod Janšo je bil urednik na RTV, zdaj bi šel na ...

pavser vilfan nikolic brozovic Reporter.si

Popoln kaos na RTV: član uprave Franci Pavšer ...

andraz sporar slovenija anglija Ekipa24.si

Presrečni Šporar je razkril, s katerim ...

jože-mastnak Njena.si

Prihaja Ljubezen na vasi, kjer bo kraljeval Jože ...

matjaz kek slovenija pm Ekipa24.si

Matjaž Kek je po uvrstitvi v osmino finala poslal...

nu
nu
0 27.10.2022 15:53:25

Blamaža! Nogometni zvezdnik ni plačeval elektrike, zato je pristal v krempljih sodišča

Profimedia
Položnice za električno energijo postajajo strah in trepet številnih, predvsem tistih, ki komaj krpajo konec s koncem in se s težavami prebijejo čez mesec.

Če kdo, potem si vrhunski športniki, predvsem nogometaši, dolgov ne bi smeli privoščiti. Z zajetnimi prihodki jim tekoči stroški, ne glede na podražitve, ne smejo predstavljati težav. A povsem drugače je v primeru francoskega vezista Mousse Sissokoja, ki 71-krat oblekel dres svetovnih prvakov, sicer pa je člansko kariero začel v Toulousu, po selitvi na Otok branil barve Newcastla, Tottenhama in Watforda, od poletja pa je član Nantesa.


Čeprav je v Angliji služil tudi več milijonov funtov na leto, njegov prestop k Tottenhamu pa je bil vreden 35 milijonov, sta po poročanju britanskih medijev z ženo Marylou Sidibe londonsko stanovanje zapustila v dolgovih. A roka pravice ga je vseeno zagrabila za vrat. Okrožno sodišče mu je zaradi neplačanih položnic za elektriko naložilo plačilo 61.700 funtov.

Za nogometaša, po rodu iz Malija, je izmikanje plačila stroškov blamaža brez primere, a gotovo ima v rokavu svoje razloge, zakaj je bil prepričan, da mu kot vrhunskemu nogometašu ob vsem drugem pripada tudi - brezplačna elektrika. Dolg bo gotovo brez težav poravnal, a madež bo ostal.

Članki iz rubrike