stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
5 16.08.2022 15:02:12

Bolano! Slovenec na Instagramu grozil nogometnemu zvezdniku! Ne boste verjeli, kakšna sporočila ...

Profimedia
Nogometaš je delil sporočila, ki so prišla v njegov nabiralnik.

Liverpool je v drugem krogu premier lige znova ostal brez zmage. Po uvodnem remiju s Fulhamom je četa Jurgena Klopa izenačeno odigrala še s Crystal Palaceom, srečanje na Anfieldu pa je zaznamovala izključitev Darwina Nuneza. Napadalec Liverpoola je imel skozi celotno tekmo kar nekaj "bližnjih srečanj" z branilcem nasprotne ekipe Joachimom Andersenom, njuni spopadi pa so vrelišče dosegli sredi drugega polčasa, ko je Urugvajec z glavo trčil v Andersena, glavni sodnik pa ga je zato kaznoval z rdečim kartonom.


Redsi so kljub igralcu manj štiri minute kasneje prišli do izenačenja, a je bila točka na zelenici za navijače premalo. Številni so jezo ob drugem remiju zlili na danskega branilca in njegovo "igranje" okrivili za neuspeh Liverpoola. Andersen je na Instagramu s svojimi sledilci delil nekaj sporočil, ki jih je po odigrani tekmi prejel v svoj nabiralnik. Človeška neumnost očitno res ne pozna meja ...

Med grožnjami, ki jih je prejel nogometni zvezdnik, smo opazili tudi sporočilo, ki je očitno prišlo s slovenskega računa. "Poslušaj me, dr*k. Ne poznam tvoje družine in vseeno mi je zanjo. Ne vem, ali imaš otroke, brate ali sestre, žive starše ... Upam, da vsi dobite steklino in umrete počasi ter boleče," je pisalo v sporočilu, ki ga je Dancu poslal uporabnik po imenu Urban Strnad. Andersen je objavil še več sporočil, ki so konkretno presegle meje zdravega razuma.

Članki iz rubrike