ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 05.08.2022 15:04:12

Kaaj? Res imajo denar? Barcelona za Raphinho ni plačala niti centa!

profimedia
Lastnik Leeds Uniteda Andrea Radrizzani je v pogovoru za Athletic razkril številne podrobnosti prodaje brazilskega zvezdnika.

Dejal je, da je bil klub z Chelseajem že dogovorjen za prestop Raphinhe, saj Barcelona ni bila v igri, ker ni mogla niti registrirati svojih nogometašev, saj je bila njihova finančna situacija nejasna. O tem je dejal: »Barcelona je bila v igri za podpise velikega števila nogometašev, vključno z Robertom Lewandowskim, to je ustvarilo precej zmede na trgu. Z njimi nismo morali trgovati, ker niso bili v položaju, da sklenejo posle. Zaradi tega smo sklenili dogovor s Chelseajem, ker je igralec želel oditi in je bil pripravljen poslušati ponudbe iz premier lige.«

Italijanski lastnik je še dodal: »Zame je bilo vse že dogovorjeno in ko je tako, moja beseda velja. Zaradi tega me je bilo sram, ko sem moral pred Todda Boehlyja spremeniti svoj položaj o dogovoru. Chelsea je bil tudi najljubša opcija Raphinhe, vendar določeni vplivi iz Barcelone so ga prepričali, da naj čaka in čaka in čaka, dokler niso našli rešitve.«

Na koncu pa je razkril še, da Barcelona do sedaj za Brazilca ni plačala niti centa in da imajo skrajni rok, da nakažejo denar do drugega septembra. Če tega ne bodo storili, jih bo Leeds pozval na sodišče: »Ne poznam njihovih scen iz zaodrja, ne vem kje so našli denar, niti kako bo vse skupaj delovalo. To ni jasno. Drugega septembra vam bom povedal, če so plačali denar, če ne, bomo odšli na sodišče,« je zaključil Radrizzani in razkril, da Barcelona morda vendarle nima denarja, s katerim se hvali Joan Laporta. Samo čas bo povedal, kako se bo situacija razčistila, zagotovo pa je zanimivo, da se je lastnik Leedsa kljub vsemu odločil poslovati z Barcelono.

V spodnjem posnetku si lahko ogledate, kaj vse je še razkril lastnik Leedsa, o prestopu Raphinhe začne govoriti ob 7:14.

Članki iz rubrike