tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

tina gaber robert golob dallas insta Reporter.si

Filmi Roberta Goloba: iz romantične komedije s ...

televizija navijac Ekipa24.si

Jezni slovenski navijač se je po prejetem zadetku...

PodZvezdami_MajaKeuc_15_06_24_FotoAnaRojcPhoto-42 Odkrito.si

Kakšno presenečenje! Znani so jo podprli, pa ...

sesko Ekipa24.si

Benjaminu Šešku smo pokazali posnetek njegove ...

nu
nu
0 13.07.2022 15:29:36

V srce! Zvezdnik Manchester Cityja se je s čustvenim pismom poslovil od navijačev

profimedia
Napadalec sinjemodrih iz Manchestra se seli v London k Chelseaju, tako pa se je poslovil od navijačev.

Prestop Raheema Sterlinga k Chelseaju je jasen že nekaj časa, sedaj pa se je angleški reprezentant dokončno poslovil od dosedanjih navijačev in potrdil, da res zapušča klub

V pismu, ki ga je objavil na družbenih omrežjih je zapisal: »Sedem sezon. Enajst velikih lovorik. Spominov za celotno življenje. Trenerskemu štabu, ki je odigral veliko vlogo v mojem razvoju v preteklih letih, mojim soigralcem, ki so postali več kot le tisti, s katerimi si delim zelenico, vsem zaposlenim v klubu, navijačem, ki so ekipi nudili izjemno podporo in vsem, ki so povezani z Manchester Cityjem, moje spoštovanje do vas ne bi moglo biti večje. Kakšna pot je to bila. Hvaležen sem za vzpone in padce, saj so bili padci tisti, ki so občasno preizkušali mojo moč in odločnost in mi omogočili, da pred vami stojim kot najboljša možna verzija sebe. V Manchester sem prispel kot 20-letnik, danes klub zapuščam kot moški. Hvala vam za vašo neskončno podporo. Bila je čast nositi dres Manchester Cityja.« Zapisu je dodal še svoj podpis in se tako zahvalil vsem ter potrdil, da odhaja v Chelsea.

Sterling je bil sicer član Cityja od leta 2015, ko je za 64 milijonov evrov prestopil iz Liverpoola. V sinjemodrem dresu je zbral 337 nastopov, na katerih je 131-krat zatresel nasprotnikovo mrežo ter dodal še 94 asistenc ter se uveljavil kot eden najboljših angleških nogometašev.

Članki iz rubrike