tank, želva, lopa Svet24.si

Foto: Ukrajinci zajeli nenavadno rusko »želvo«

906923_138-naplavinepasjirep1 Svet24.si

Naplavine zasule tlakovan prehod čez Pasji rep

vrocina2 Necenzurirano

Saharski pesek in vročinski valovi. Mi pa se ...

tina gaber robert golob dallas insta Reporter.si

Filmi Roberta Goloba: iz romantične komedije s ...

benjamin sesko pm Ekipa24.si

Simpatična izbranka Benjamina Šeška je ...

PodZvezdami_MajaKeuc_15_06_24_FotoAnaRojcPhoto-42 Odkrito.si

Kakšno presenečenje! Znani so jo podprli, pa ...

Celje Ekipa24.si

Razkrivamo: Naslednja okrepitev Celjanov je tukaj!...

nu
nu
0 12.07.2022 17:19:13

Uff! Kakšen debi, Manchester United je razbil svojega večnega rivala, Ronaldo pa...

profimedia
V Bangkoku sta se v prijateljskem obračunu pomerila Manchester United in Liverpool, najuspešnejša kluba v zgodovini angleškega nogometa, prvi so svojega rivala razbili kar s 4:0.

Za rdeče vrage je bila to prva tekma pod vodstvom novega trenerja Erika ten Haga, ki je pred dnevi naznanil, da Cristiano Ronaldo kljub ugibanjem o njegovi prihodnosti ni na prodaj.

Portugalec sicer ni odpotoval na priprave s klubom zaradi družinskih razlogov, vseeno pa je ten Hag v začetno enajsterico uvrstil zelo izkušeno zasedbo, medtem ko je Klopp priložnost ponudil številnim mladcem. To se je poznalo pri rezultatu, saj so rdeči vragi že v dobre pol ure trikrat zatresli mrežo Alissona, zadeli so Sancho, Fred in Martial, Liverpool pa je že pred koncem polčasa opravil 10 zamenjav.

V nadaljevanju so tudi rdeči iz Manchestra zamenjali deseterico, Klopp pa je v 61. minuti v igro poslal še tretjo postavo. Vendar tudi glavnim zvezdnikom Liverpoola, vključno z novincem Darwinom ni uspelo zatresti nasprotnikove mreže, v 76. Minuti pa je končni rezultat postavil Pellistri in povedel rdeče vrage v vodstvo kar s 4:0.

Ten Hag je tako uspešno krstil svojo prvo tekmo na čelu Manchester Uniteda in navijačem takoj dal nekaj zadoščenja z visoko zmago nad rivali, ki so v minuli sezoni na dveh tekmah rdeče vrage odpravili s kar 9:0. Kljub temu, da je šlo šele za prvo pripravljalno tekmo, ki ne pove veliko o ekipah, pa je šlo za obetaven začetek Nizozemca na klopi.

Članki iz rubrike