901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 29.06.2022 13:55:25

Noro razkritje: Sergio Ramos si je močno želel zlate žoge, ne boste verjeli, koga je prosil za pomoč!

Reuters
Sergio Ramos je želel osvojiti zlato žogo, za to pa se je po pomoč obrnil na predsednika španske nogometne zveze.

Španski El Confidencial je postregel z razkritjem, ki pošteno odmeva v nogometni javnosti. V preteklosti je v javnost spravil že kar nekaj zasebnih pogovorov med aktualnim predsednikom španske nogometne zveze Luisom Rubialesom, tokrat pa je na vrsti prišel del pogovora z nekdanjim zvezdnikom Reala. Sergio Ramos, ki je lani prestopil k PSG-ju, ga je kontaktiral s prav posebnim namenom, vse se je dogajalo prek sporočil v aplikaciji WhatsApp.


To dopisovanje je potekalo med julijem in avgustom 2020, med drugim pa je Ramos prosil Rubialesa za pomoč pri osvojitvi zlate žoge. Da, prav ste prebrali, to je bila velika želja španskega branilca, celo tako zelo velika, da je upal na kakšno dodatno pomoč.

"Rubi, dober večer. Upam, da ste ti in tvoja družina dobro. Nikoli te nisem za nič prosil, ampak mislim, da je tokrat vredno. Rad bi, da mi pomagaš na kakršenkoli način, uporabiš veze na Uefi in znancev glede zlate žoge. Hvaležen bi ti bil za vse življenje, ne zgolj zaradi mene, ampak tudi zaradi tega, ker si španski nogomet to zasluži," se glasi sporočilo, ki ga je nogometaš poslal španskemu funkcionarju, odgovor pa se glasi: "Pozdravljen, Sergio! Najprej čestitke, saj mislim, da je za teboj res uspešno leto. Zlata žoga ni odvisna od mene, a če bom lahko kakorkoli pomagal, lahko računaš na mene."

Članki iz rubrike