Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.06.2022 14:36:57
Deli članek:

Zinedine Zidane se je odločil glede prihodnosti! PSG? Francija? Ali pa ...

Profimedia

Kaj ga čaka v prihodnje?

Čeprav ga že nekaj časa ni v trenerskih vodah, je Zinedine Zidane ime, ki se ga veliko omenja.


Zadnje čase predvsem, ko se govori o pariškem nogometnem klubu PSG-ju. Veliko je bilo namreč govoric, da bi Zidane kaj kmalu lahko zamenjal Mauricia Pochettina na mestu glavnega trenerja, hkrati pa se pojavljajo namigovanja, da bo po SP v Katarju prevzel službo selektorja Francije.

Pa ga nogomet sploh še zanima v tako resnih vodah? Ga bomo kmalu res videli na kakšni trenerski klopi? Bo kariero res nadaljeval pri PSG?

Legendarni nekdanji nogometaš je marsikaj izdal v reportaži, ki je nastala v njegovo čast, saj bo 23. junija praznoval 50. let.

"Še vedno želim delati kot trener. Še vedno v meni gori plamen, nogomet je moja strast. Imam 50 let, zadovoljen sem, srečen sem in to je najbolj pomembno," je za Telefoot, ki je posnel omenjeno reportažo, povedal Zidane, a hkrati prav nič ni razkril, kje bo svojo trenersko kariero nadaljeval ... 

Spomnimo, da je Zidane maja lani zapustil madridski Real, ko s tem klubom ni osvojil niti ene lovorike. V svojem prvem mandatu pa je z Realom, med drugim, osvojil kar tri zaporedne naslove v ligi prvakov.