komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 29.05.2022 16:39:46

Ste videli plesočega Ancelottija? Pridružil se je najmlajšim in jim pokazal, kako se slavi lovorika (video)

Profimedia
Eden najzaslužnejših za novo – že štirinajsto – zmagoslavje madridskega Reala v najmočnejšem klubskem tekmovanju na svetu je brez dvoma tudi trener Carlo Ancelotti.

Italijanski strateg si pri 62 letih lasti že kopico lovorik, potem ko je postal prvi trener, ki je postal prvak v vseh petih najmočnejših prvenstvih na stari celini (v Italiji, Angliji, Franciji, Nemčiji in letos še v Španiji), je s sobotnim uspehom v Parizu postal prvi trener, ki je štirikrat svojo ekipo popeljal do zmage v ligi prvakov – po dvakrat Milan (2002/03 in 2006/07) ter Real (2013/14 in 2021/22).


Ancelotti je kot igralec v dresu Milana dvakrat postal evropski klubski prvak (1988/89 in 1989/90) in zelo dobro ve, kakšen je občutek. Predvsem pa zelo dobro razume svoje varovance, še posebej najmlajše. Odličen odnos s slačilnico, ki je polna zvezdnikov, je gotovo pomemben kamenček v mozaiku Realovega slavja.

Ko so se sinoči sredi največje proslave na zelenici mladi zvezdniki Vinicius Junior, Federico Valverde, Rodrygo in Eduardo Camavinga odvojili od ekipe in na svojem koncu stadiona prešerno slavili, skakali, skratka noreli, se jim je pridružil tudi Ancelotti ter s svojimi varovanci zaplesal. Njegovo simpatično poskakovanje je seveda zabeleženo in se širi po svetovnem spletu.

Članki iz rubrike