Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 24.05.2022 16:51:16

Nekdanja zvezda Reala in Uniteda zlomljena in v solzah pred TV kamerami!! Tak pekel preživlja že ... (video)

Profimedia
Biški napadalec Reala se bori.

Verjetno se spominjate mehiškega nogometaša Javiera Hernandeza Chicharita? Predvsem se ga morajo vsi navijači Reala pa tudi Manchester Uniteda, zadnji dve leti in pol pa 33-letni napadalec igra v Los Angelesu za Galaxy.

Čeprav mu gre na nogometnih zelenicah še vedno odlično, pa v zasebnem življenju prestaja pekel, o čemer je spregovoril tudi javno. V intervjuju z novinarjem Jorgeom Ramosom je namreč odprl dušo in spregovoril o družinski drami, ki jo doživlja odkar se je ločil od žene Sarah Kohan, s katero imata dva otroka. Ki pa ju ni videl že več mesecev ...


"Nisem želel, da ljudje poznajo za moje težave. Toda, ja, to sta osebi, ki ju ljubim bolj kot življenje, a nista ob meni in s tem moram živeti. Izredno težko je bili daleč stran od svojih otrok. Tega nisem nikoli kazal, a v zadnjih dveh letih sem velikokrat slišal, da sem slab oče. Nimajo pojma. Kako bi vedeli. A zelo sem trpel, zelo," je v intervjuju dejal nekdanji mehiški reprezentant, ki se je povsem zlomil in se nato nadvse pokritiziral.
"Prosim vas, prosim vas. Njiju imam najbolj rad. Nisem bil tak partner ne oče, kot sem si želel. Tudi najboljši prijatelj, ali človek na sploh, nisem bil, ..." je danes za veliko stvari očitno žal Chicharitu.

Značke: javier-hernandez, jok

Članki iz rubrike