Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.05.2022 10:03:45
Deli članek:

Vse je jasno! Xavi spregovoril o veliki poletni okrepitvi! Lewandowski bi v Barceloni …

Profimedia

Xavija spregovoril o prihodu Roberta Lewandowskega.

Barcelona bo v poletnem prestopnem roku kljub slabem finančnem stanju kluba očitno izpeljala odmeven prestop. Iz Bayerna v katalonsko prestolnico skoraj zagotovo prihaja Robert Lewandowski.
Eden najboljših napadalcev te generacije , ki je v osmih letih na Bavarskem odigral 373 tekem in dosegel 343 zadetkov, je zavrnil ponujeno podaljšanje pogodbe, ki se bi mu sicer iztekla konec prihodnje sezone.
Katalonci so izkoristili oklevanje, Poljak naj bi bil naklonjen selitvi v Španijo, do končnega dogovora pa morata obe strani le še uskladiti podrobnosti. Cena bo nižja tudi zaradi starosti Roberta Lewandowskega; avgusta bo dopolnil 34 let.
Vprašanju o tem, kakšno okrepitev nogometaš v takšnih letih pravzaprav predstavlja, se ni mogel izogniti niti Xavi. “Njegova leta me niti malo ne skrbijo. Konec koncev smo Danija Alvesa v klub vrnili pri 38 letih. Nogometaši so danes bolj skrbni, bolj profesionalni kot prej in to se pozna. Najboljši primeri so Modrić, Messi, Ronaldo in Ibrahimović,” je povedal trener Barcelone.