Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.04.2022 07:47:27
Deli članek:

BIZARNA napaka Bavarcev!!! Bayern zmagal, čeprav je igral z 12 IGRALCI! Prizor razkriva vse! (video)

Profimedia

Ali je zmaga Bayerna ogrožena?

Nogometaši münchenskega Bayerna so na pragu 10. zaporednega naslova v Nemčiji. V derbiju s četrtouvrščenim Freiburgom so se na gostovanju veselili s 4:1 (0:0) in po 21. zmagi v sezoni prednost na lestvici pred Borussio Dortmund povišali na devet točk. Dortmund je v večerni tekmi izgubil z Leipzigom z 1:4 (0:2).

Tudi Freiburg ni ustavil Bavarcev, ki so do novih treh točk prišli v končnici tekme. Štiri mesece po zadnjem nastopu je mrežo Freiburga načel povratnik Leon Goretzka (58. minuta), ki je bil po prostem strelu Joshue Kimmicha najvišji v skoku in zadel z glavo.

Zadnja četrtina tekme je bila povsem v znamenju gostov. Zadeli so Serge Gnabry (73.), Kingsley Coman (82.) in Marcel Sabitzer v sodnikovem dodatku, prepričljiva zmaga Bavarcev pa je vseeno ogrožena. Zakaj? Bayern je ob dvojni menjavi v 85. minuti naredil veliko napako, saj sta v igro vstopila dva igralca, izstopil pa le eden. 17 sekund je trajalo, preden so prekinili igro. Če se bo Freiburg pritožil, se mu nasmiha celo zmaga z 2:0 za zeleno mizo, saj so sankcije za tovrstno napako zelo jasno napisana v pravilniku nemške lige.