Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.03.2022 11:42:58
Deli članek:

L'Equipe RAZKRIVA: Za Mbappejev podpis v igri še TRETJI KLUB, pri Realu in PSG-ju so V ŠOKU!

Reuters

Kylianu Mbappeju po koncu sezone poteče pogodba s PSG-jem, za zdaj pa še ni jasno, kje bo nadaljeval kariero.

Ker Francoz ni želel podaljšati sodelovanja s pariškim klubom, je bilo videti, da bo oblekel dres madridskega Reala. Toda prestop nikakor še ni uradno zapečaten, zato seveda obstaja možnost, da do njega niti ne bo prišlo.

Pri kultnem L'Equipu celo zatrjujejo, da se je v zgodbo vmešal tretji velikan. Mnogi pa so presenečeni, ker gre za Barcelono. Trener katalonskega velikana Xavi Hernandez se hoče sam srečati s francoskim superzvezdnikom. Slednji zelo spoštuje Barceloni in naj ne bi imel prav nič proti srečanju, tako da bo rade volje poslušal, kaj mu lahko ponudijo Katalonci. To pa je zgolj dokaz več, da se še ni odločil o svoji prihodnosti.

Trenutno je Mbappe v reprezentančnem taboru, svet pa je kar nekako pretresla njegova izjava, ko se je tam srečal s Paulom Pogbajem. Ko ga je vezist Manchester Uniteda vprašal, kako je z njim, je z nasmehom na obrazu odgovoril: "Vsega sem že sit..." Sliši se, kot da ima dovolj dogajanja v PSG-ju, kjer se poleti verjetno obetajo številne spremembe, zato je tudi težko verjeti, da bo ostal v klubu.