bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

STA
STA
0 09.03.2022 21:24:50

Liga Europa: Eintracht in Lyon do prednosti

Profimedia
Nogometaši Eintrachta in Lyona so si priigrali prednost na prvih tekmah osmine finala lige Europa. Nemci so v gosteh z 2:1 premagali Betis, Francozi pa so prav tako v gosteh z 1:0 ugnali Porto.

V Sevilli so vsi trije goli padli v prvem polčasu, za Nemce sta bila uspešna Filip Kostić in Daichi Kamada, za Špance pa je zadel Nabil Fekir. Domači vratar Claudio Bravo je ob tem ustavil še nekaj nevarnih strelov Nemcev, obranil je tudi enajstmetrovko Rafaelu Borreju v drugem polčasu.

Lyon pa je edini gol dosegel v 59. minuti, ko je po podaji Mousse Dembeleja zadel Lucas Paqueta. Gostitelji so se v sodniškem dodatku na kratko veselili izenačenja, a so sodniki po pregledu posnetka zadetek razveljavili zaradi prepovednega položaja. Ob tem so po sodniški odločitvi ostali tudi že brez dosojene enajstmetrovke.



Preostale tekme bodo v četrtek. Sevilla bo gostila West Ham, Barcelona Galatasaray, Rangers Crveno zvezdo, Braga Monaco in Atalanta, ki jo je danes na treningu obiskal tudi slovenski reprezentant Josip Iličić, ta zaradi osebnih težav že nekaj časa ne igra za zasedbo iz Bergama, Bayer Leverkusen.

Leipzig Kevina Kampla pa je že v četrtfinalu, saj je Evropska nogometna zveza zaradi ruske invazije na Ukrajino izločila moskovski Spartak.

Članki iz rubrike