Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.03.2022 12:45:05
Deli članek:

VRNITEV LEGENDE! Igral za pet funtov, dosegel gol in VSE OBNOREL z videoklicom VELIKEMU ZVEZDNIKU (foto + video)

Profimedia

Legendarni brazilski nogometaš je prekinil igralski pokoj, spet si je nadel nogometne čevlje in - navdušil.

Roberto Carlos je zaigral za rekreacijsko gostilniško ekipo 'Bull in the Barne United' iz Shwerburyja, ki sicer igra v tako imenovani nedeljski ligi Divizija 1 okrožja Shrewsbury. V okviru humanitarne akcije je sprejel vsega pet funtov vredno ponudbo, pri 48 letih je pristal na sodelovanje v avkciji na eBayju. V ekipi 'Bull in the Barne United' so bili navdušeni, da jim je uspelo 'uloviti' velikega zvezdnika.

Profimedia


"Plačali smo pet funtov, da eden najboljših levih branilcev na svetu podpiše za nas. Roberto Carlos bo nastopil za nas. Nihče ni verjel, da se lahko zgodi kaj takšnega. Kot da bi sanjali ...," je takrat za BBC dejal sekretar ekipe Matthew Browin.

Vzdušje na tekmi v rekreacijskem centru 'Hanwood Village Hall' je bilo odlično, vse se je kakopak vrtelo okoli prve zvezde, nekdanjega igralca Palmeirasa, Interja, Reala, Fenerbahčeja in ob koncu kariere tudi Anžija iz Makhačkale. Vsi so se želeli z njim fotografirati, naposled pa je Brazilec kar sam poskrbel za noro zabavo. Po tekmi je v pubu v roke vzel telefon in poklical Sergia Ramosa, videopovezava z špansko legendo je povzročila pravo norišnico.

Profimedia


V igro je vstopil v nadaljevanju tekme in dosegel zadetek iz najstrožje kazni. Vendar svoje soigralce ni uspel popeljati do zmage, s 4:3 je bila boljša ekipa 'Harlescott Rangers'.

Profimedia