Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.02.2022 09:01:12
Deli članek:

VELIKO RAZKRITJE! TOLE je Messijev NAČRT glede KONCA KARIERE! Mnogi so ZELO PRESENEČENI!

Profimedia

Lionel Messi po selitvi iz Barcelone v PSG še vedno ni na ravni, ki jo je kazal v dresu katalonskega velikana.

Večkrat se je že znašel pod plazom kritik navijačev pariškega kluba, zdaj pa je v javnost prišel njegov načrt glede konca kariere. V preteklosti je že bilo govora o tem, da bi se rad vrnil v Argentino in tam končal kariero v dresu svojega Newell'sa. Toda očitno se je tudi njegov načrt spremenil, čez eno leto bi sicer res utegnil zapustiti Evropo, toda njegova zadnja postaja v profesionalni karieri naj bi bile ZDA.

Tam bi postal član Interja Miamija, ki igra v MLS, njegov delni lastnik pa je David Beckham. Ampak to še ni vse, v klubu naj bi spet združil moči z Luisom Suarezom, s katerim sta med igranjem za Barcelono postala velika prijatelja. No, tudi to še ni vse, na Floridi naj bi se jima pridružil še en zvezdnik Barcelone, Sergi Busquets.

Načrt je razkril španski novinar Xavi Campos, ki trdi, da sta Messi in Suarez o tej možnosti že pogovarjala tudi s predstavniki Interja. Ker bo konec tega koledarskega leta na sporedu svetovno prvenstvo, naj bi se to zgodilo poleti 2023. Takrat Messiju poteče pogodba s PSG-jem, ki jo ima sicer možnost podaljšati še za eno leto, prav tako se takrat izteče Busquetsova pogodba z Barcelono, kjer že iščejo njegovega naslednika, Suarezu pa pogodba z Atleticom poteče že po koncu tekoče sezone.