Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.02.2022 10:46:21
Deli članek:

SRAMOTA! RONALDO in MESSI služita milijone na račun GOLJUFIJE! Kako jima to DOVOLIJO! (video)

Cristiano Ronaldo je postal človek z največ sledilci na Instagramu, saj je presegel številko 400 milijonov.

Ronaldo ima 92 milijonov več sledilcev kot Kyle Jenner in 96 milijonov več sledilcev kot Lionel Messi. CR7 je tako postal najbolj vpliven posameznik na svetu na družbenih omrežjih. 

Seveda se z objavami na Instagramu zasluži ogromno denarja. Toda na spletni strani livefootballtickets.com so se lotili drugačnega pogleda. Koliko 'fake' sledilcev imajo najboljši nogometaši na svetu. In prišli so do osupljivega zaključka. Uporabili so orodje grin.co, ki odkriva lažne profile in preko inkifi.com izračunali zaslužek na družbenih omrežjih. Izračunali so koliko nogometaši zaslužijo od lažnih profilov. 
In seveda ima največ sledilcev z lažnimi profili Cristiano Ronaldo - kar 92,4 milijona lažnih profilov, ki mu sledijo (23 % vseh sledilcev). Ronaldo za vsako objavo na Instagramu zasluži skoraj 2,5 milijona evrov. In od tega mu lažni profili prinesejo več kot 550.000 evrov.  

Na drugem mestu med nogometaši je seveda Lionel Messi, ki ima več kot 70 milijonov sledilcev z lažnim profilom (21 % vseh sledilcev) in od njih dobi za vsako objavo več kot 400.000 evrov. Če je bilo vseh 160 objav na Instagramu v letu 2021 sponzoriranih, potem je Messi od lažnih profilov dobil več kot 66 milijonov evrov. 
Res neverjetno zaslužki. Verjetno imajo osebnosti, ki imajo ogromno sledilcev zaposlene ljudi, ki ustvarjajo lažne profile, da zaslužijo zelo, zelo lepe denarce.