stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 13.01.2022 15:28:32

VROČE GLAVE v Manchestru! Cristiano Ronaldo z VSO SILO udaril po LASTNIH SOIGRALCIH!

PROFIMEDIA
"Spomnim se, ko sem bil star 18, 19, 20 let, ko so mi starejši nogometaši dali nasvet, kritiko ..."

Kljub minimalni zmagi v pokalnem obračunu z Aston Villo vzdušje pri Unitedu ostaja klavrno. Čeprav je Ralf Rangnick predstavljal le začasno rešitev in se s koncem sezone seli v upravo kluba, kjer se je v zadnjih letih počutil najbolje, so v Manchestru od 'šok terapije' pričakovali več. Nezadovoljstvo se v garderobi širi kot požar, eden glavnih kritikov novega strokovnega štaba pa je tudi Cristiano Ronaldo.


Eden glavnih problemov, ki jih v ekipi vidi portugalski superzvezdnik, so mlajši soigralci, ki ne želijo sprejeti nasvetov izkušenejših nogometašev. "Spomnim se, ko sem bil star 18, 19, 20 let, ko so mi starejši nogometaši dali nasvet, kritiko. To sem vedno sprejel, vse sem skušal upoštevati, ker sem vedel, da imajo več izkušenj, da vedo več od mene. Zdaj marsikdo ne prenese kritike," je bil neposreden Portugalec in v nadaljevanju izkazal še več nezadovoljstva s trenutnim vzdušjem v zasedbi Rdečih vragov.

"Sem nisem prišel, da bi se boril za šesto, sedmo ali peto mesto. Tukaj sem, da bi zmagovali, da bi bili v družbi najboljših, a smo trenutno daleč od tega. Vedno ponavljam, da bomo morali spremeniti način razmišljanja, če želimo dosegati velike stvari. Odločeni moramo biti, da je vse, kar je pod tretjim mestom, neuspeh," je povedal Cristiano. Navijači Uniteda se z njim najbrž strinjajo.

Članki iz rubrike