Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.12.2021 07:20:50
Deli članek:

Ne Kek, ne Milanič, vseeno pa - BIVŠI TRENER MARIBORA?!? V igri za prevzem Dinama tudi...

Profimedia

Kdo bo novi trener Dinama?

Dinamo iz Zagreba išče trenerja, na katerega bi lahko računal na dolgi rok. Klub iz hrvaške prestolnice si je vzel veliko časa za iskanje novega trenerja, v tem času pa so mediji v javnost lansirali že številne strokovnjake, ki bi se lahko preselili na stadion Maksimir. Prvi favorit številka ena naj bi bil kar Matjaž Kek, ki pa je medtem že podpisal novo pogodbo z Nogometno zvezo Slovenije. Potem so nekateri začeli omenjati celo Darka Milaniča, ki bi se lahko v Zagreb preselil kar v paketu z Zlatkom Zahovićem. Milanič je medtem še vedno na Pafosu, Zahović brez dela v Mariboru.

Če gre verjeti medijem s področja nekdanje Jugoslavije, pa je kandiat za Dinamo še en nekdanji trener Maribora. Zagrebčani naj bi bili pozorni celo na – Sergeja Jakirovića! Ta uspešno vodi ekipo Zrinjskega, ta z njim na čelu drvi proti naslovu prvaka Bosne in Hercegovine, zato domnevno zanimanje Dinama niti ni preveliko presenečenje.

»Če te želi največji klub v regiji, potem ti to zagotovo godi. Toda Dinamo ima trenerja in do konca leta se v tem pogledu zagotovo ne bo nič spremenilo,« je poudaril 44-letni Jakirović.

Grega Wernig