Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.11.2021 11:00:14
Deli članek:

Bivši galaktik MOČNO UDARIL po Realu: Obnašanje igralcev je bilo NEDOPUSTNO!

Profimedia

Bivši nogometaš kraljevega kluba iz Madrida je močno pokritiziral obnašanje nekaterih igralcev.

Avstrijski nogometaš Philipp Lienhart je za madridski Real igral med letoma 2014 in 2017. Večinoma se je kalil pri rezervni ekipi belega baleta, za prvo ekipo pa je zbral le en nastop v španskem kraljevem pokalu.

25-letni osrednji branilec, ki v tej sezoni uspešno igra za nemški Freiburg, je s svojo zadnjo izjavo dvignil ogromno prahu.

"Ko sem bil član Reala, sem videl veliko neokusnih prizorov. Gledal sem fante, stare manj kot 17 let, ki so nosili toaletne torbice vredne več kot 500 evrov. Takšno obnašanje je zame podlo," je brez dlake na jeziku dejal obetavni avstrijski reprezentant.

"Veliko mladih igralcev zapravi svoj talent, ker jih klub ne usmeri pravilno. Najstniki, ki hitro pridejo do denarja, pogosto pozabijo, katere stvari so v življenju resnično pomembne," meni Phillipp Lienhart.

"Freiburg je v mnogih pogledih drugačen klub od Reala. Klubu se ne gre samo, da razvije dobre nogometaše, pač pa se trudijo tudi z vzgojo mladih na drugih ravneh," je dodal branilec, ki je po oceni transfermartka vreden 14 milijonov evrov.