Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.11.2021 20:04:25
Deli članek:

ŠKANDAL! NOGOMETAŠEMA svetovnega formata zaradi stav GROZI ZAPOR, eden je že VSE PRIZNAL!

Profimedia

Nogometna zvezdnika svetovnega forma grozi zaporna kazen.

Nizozemski nogomet pretresa velik škandal, glavno vlogo v njem pa imata nekdanja reprezentanta Dirk Kuyt in Wesley Sneijder ta obtožena, da sta stavila na nelegalnih stavnicah.

Gre za spletno stavnico Edobet, ki so jo nizozemske oblasti že dlje časa podrobno preiskovale. Zdaj pa so tamkajšnji mediji objavili, da sta svojo vlogo v tej zgodbi imela tudi Kuyt in Sneijder, ki sta že bila zaslišana.

Zanimivo je, da je Kuyt vse priznal in dodal, da ni stavil zaradi denarja, temveč iz čiste zabave. Govori se, da je vplačeval tudi po 25 tisoč evrov. Ker je dobitke dobival osebno, na roke, mu grozi zaporna kazen. "Denar sem dobival tudi na bencinski črpalki. To mi je bilo všeč, ker sem lahko stavil povsem anonimno," je priznal Kuyt. Prav to pa so stvari, ki ga lahko stanejo svobode.

Na drugi strani pa je Sneijder zanikal, da bi stavil pri Edobetu. Dejal je, da je bil v stiku z nekaterimi ljudmi, ki so vodili stavnico in mu govorile, da ima na tej strani določen dolg. Bojda pa so grozili tudi njegovi družini. Sneijder zagotavlja, da pri Edobetu nikoli ni vplačal nikakršnega zneska, pozneje pa so se mu omenjeni ljudje tudi opravičevali za vse, kar se je zgodilo.

Galerija