Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
32 26.10.2021 10:10:45

NOROST! Sloviti Beckham podpisal 175 MILIJONSKO POGODBO s KRIMINALCI?!

David in Victoria Beckham
instagram
David Beckham je podpisal neverjetno sponzorsko pogodbo.

David Beckham je po koncu kariere postal ena najbogatejših športnih osebnosti, denar se nanj kar lepi, pred časom pa je postal eden od lastnikov moštva iz lige MLS Inter Miamija. V svoji karieri je sklenil kar nekaj zelo donosnih sponzorskih pogodb, nekaj jih je v veljavi še danes, pred dnevi pa je po poročanju angleških medijev sklenil eno najdonosnejših poslov do zdaj.

Katarci so z njim sklenili dogovor, po katerem bo v naslednji desetih letih zaslužil neverjetnih 175 milijonov evrov. Sprva bo glavni obraz svetovnega prvenstva, ki bo na sporedu prihodnje leto v Katarju, do izteka pogodbe pa bo ambasador te majhne, a nadvse bogate arabske države.



Pred podpisom pogodbe si verjetno ni predstavljal, da bo v naslednjih dneh sledil takšen odziv javnost, številni pa so mnenja, da je sklenil pogodbo s kriminalci. Katarci so namreč že nekaj časa tarča ostrih kritik, da zanemarjajo človekove pravice in izkoriščajo delavce, gre pa tudi za državo, ki je nadvse neprijazna do istospolnih partnerjev.

Odzivi številnih so zelo ostri, med drugim so se pojavile pobude, da bi Unicef Beckhama izbrisali s seznama slavnih ambasadorjev te svetovno znane organizacije.

Značke: beckham, katar

Članki iz rubrike