mia skrbinac, miša molk Svet24.si

Miša Molk in Mia Skrbinac: intervju, ki nas je ...

Princ Charles Svet24.si

Odstavili kraljico Elizabeto II.

nočno delo2 Svet24.si

Mame majhnih otrok lahko zavrnejo nočno delo

jansa nova24tv Reporter.si

Janševa tovarna laži in propagande: To ni ...

rok snežič Necenzurirano

Policija, KPK & Co., se boste lotili Snežiča in ...

Slovenija ima talent Njena.si

Ko so kamere ugasnile, se je zgodilo veliko ...

sasa luka doncic Ekipa24.si

Za v družinski ALBUM! Saša na ogrevanju pomagal ...

nu
nu
0 19.10.2021 00:32:38

KAAAJ? Policisti med nogometno tekmo začeli STRELJATI, vsaj desetkrat je MOČNO POČILO (video)

Dramatični dogodki iz nižjeligaške tekme na Portugalskem so zaokrožili po svetovnem spletu.

Tekma ene od nižjih lig v Setubalu, na obronkih Lizbone, se je končala brez zmagovalca. Olimpico de Montijo in druga ekipa Vitorie Setubal sta ohranila svoji mreži nedotaknjeni. A prava drama se je začela po koncu dvoboja.

Navijači so uprizorili pravi vdor na igrišče in napadli igralce ter trenerja. Policisti niso uspeli umiriti situacije, zato so se odločili za radikalni ukrep. Zagrabili so za strelno orožje in ga tudi uporabili - v zrak, kakopak, kot opozorilo.


Vsaj deset nabojev so izstrelili policisti, preden so se navijači umirili. Potem so možje postave utemeljili svoje ukrepanje: "To so bili opozorilni streli. Morali smo vzpostaviti red in mir. Nihče ni bil poškodovan, povzročena ni bila škoda."

Trener Setubala Paulo Martins se je strinjal s potezo policije: "Če ne bi začeli streljati, bi prišlo do še večjih nemirov. Sicer pa sploh ne bi smeli pustiti navijačem, da so ti prišli na igrišče."

Trener druge ekipe Marco Bicho se s kolegom ni strinjal. "Včasih ob koncu tekme stvari pač uidejo z vajeti. Igralci, trenerji in ostali klubski ljudje so si prišli preblizu, kar je povzročilo konflikt, vpletli so se še navijači. Policisti so v vsem tem kaosu izgubili nadzor. A pomislite, tudi ob večjih incidentih ne vidimo, da bi policisti kar streljali vsepovprek."

Značke: portugalska, policija

Članki iz rubrike