reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 18.10.2021 12:43:45

Po DRAMI na tribuni znane podrobnosti: Zvezdnik iz Anglije prekinil TEKMO, igralci reševali gledalca!

Reuters
Kaj se je dogajalo na tekmi Newcastla in Tottenhama?

V ponedeljek se bo s tekmo med Arsenalom in Crystal Palaceom zaključil 8. krog angleške lige. Z izjemo visoke zmage Leicestra nad Manchester Unitedom kakšnega večjega pretresa ni bilo, vsaj ne na zelenici.


Brez drame ni šlo na tekmi med Tottenhamom in Newcastlom, ki je pred domačimi gledalci izgubil s 3:2. Dvoboj je bil za nekaj trenutkov prekinjen, za to pa je nehote poskrbel eden od gledalcev. Tega je obšla slabost, nato je padel v nezavest. Jasno je bilo, da potrebuje pomoč, gledalci okoli njega so začeli kriliti z rokami, vse skupaj pa je prvi opazil član Tottenhama Segio Reguilon, ki je opozoril sodnika, Eric Dier in Oliver Skipp pa sta na dogajanje na tribuni opozorila zdravniško službo, ki je s srčnim spodbujevalnikom prihitela do nesrečnega navijača.

Sodnik je začasno prekinil tekmo, igralci obeh ekip so zapustili zelenico, ko so moškega stabilizirali in odpeljali v bolnišnico, pa so nadaljevali s tekmo. Reguilon je po dvoboju stopil pred mikrofon in razkril, kaj se je dogajalo. "Tri točke so vedno razlog za veselje, ampak tokrat je pomembno, da je moški izven smrtne nevarnosti. Videl sem navijače, kako so mahali z rokami, zraven pa je ležal moški. Vedel sem, da nekaj ni v redu in opozoril sodnika. Pogledal sem ga, nato je prekinil tekmo. Vse skupaj je bilo zelo čudno, takšni prizori so zame kar malce strašljivi," je dejal španski nogometaš.

Značke: regullion, tottenham

Članki iz rubrike