zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
0 16.10.2021 17:53:00

NORIŠNICA! Ne boste verjeli, KAJ SE JE ZGODILO Ronaldu in njegovemu Unitedu! Neverjetno ...

Reuters
Po pravljičnem začetku velikanske težave za super zvezdniškega povratnika.

Cristiano Ronaldo že mesec dni ni zmagal v premier ligi, potem ko je nastope v tem tekmovanju po vrnitvi k Manchester Unitedu začel na najboljši mogoči način. Pri čemer so si rdeči vragi danes privoščili šokanten poraz na gostovanju pri Leicester Cityju. Na koncu so lisice po resnično nori tekmi slavile s 4:2, Ronaldo pa k učinku svojega kluba ni prispeval ničesar. No, razen dejstva, da si z njim kaj dosti niso mogli pomagati, saj je bil precej nerazpoložen. 

Potem ko je v dresu Portugalske proti Luksemburgu blestel, je bil tokrat neprepoznaven. Njegova ekipa je sicer povedla z 1:0, a je Leicester spreobrnil izid in vodil 2:1. No, ko je Markus Rashford v 82. minuti izid izenačil na 2:2, pa se je norišnica šele dobro začela. Kot da remi že tako ali tako ne bi bil premalo za goste, je Leicester krenil s sredine igrišča in Jamie Vardy je direktno iz te akcije zadel za vnovično vodstvo 3:2. Domači pa so v sodniškem podaljšku zadeli še enkrat. 

United je nazadnje zmagal proti West Hamu 19. septembra, od tedaj pa je izgubil proti Aston Villi, remiziral proti Evertonu in zdaj izgubil proti Leicesteru. S tem je na lestvici izgubil stik z Liverpoolom, ki je danes s 5:0 premagal Watford. Ravno proti super razpoloženemu Liverpoolu pa bo prihodnji konec tedna United igral svojo naslednjo ligaško tekmo. Za tem se bo moral pomeriti še s Tottenhamom in Manchester Cityjem, tako da bo v nekaj tednih za Ronalda na kocki praktično vse. 

Članki iz rubrike