profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 11.10.2021 20:40:05

230 MILIJONOV NA MIZI! Kdo jih bo vzel? Gareth Bale, Mauro Icardi, Edison Cavani, Coutinho...

Reuters
Navijači Newcastla so dočakali novega lastnika, ki je takoj odprl karte oziroma na mizo takoj postavil milijone evrov.

Po pisanju španske Marce si novi lastniki angleškega Newcastla želijo, da jih zelo kmalu okrepi kar pet svetovnih zvezd. Na trenerskem stolčku si želijo pravo ime in kot glavna kandidata se omejata Antonio Conte in Steven Gerrard.

Lastnik, ki imajo pod palcem več kot 300 milijard evrov, investicijski sklad iz Savdske Arabije na čelu z Mohammedom bin Salmanom, ki naj bi bil kar Savdska država, naj bi v klub zvabili svetovne zvezde, ki v dosedanjih klubih niso najbolj zadovoljni. Na spisku sta dva igralca PSG-ja - Keylor Navasa in Maura Icardi, ki sta zdaj ob novih prihodih na stranskem tiru. Ogromno plačo Garetha Balea pri madridskem Realu do zdaj ni hotel prevzeti nihče, Arabci, ki bodo vedrili v Newcastlu pa so pripravljeni odkupiti Baleovo pogodbo. V igri naj bi bil tudi Philippe Coutinho, ki je pri Barci na stranskem tiru in še Edison Cavani, ki v Unitedu po prihodu Ronalda samo čaka na drobtinice.  

Newcastle pa mora kupovati hitro, kajti njegovi rezultati v premier ligi niso navdušujoči. Novi lastniki kluba pa imajo v zimskem prestopnem roku na mizi 230 milijonov evrov, da jih porabijo za nakupe novih igralcev. Prejšnji lastnik Newcastla je posloval varčno, saj je bil v zadnjih treh letih pri 30 milijonih presežka, ob tem pa je vložil še 50 milijonov v mladinski pogon in trening center, ta da vprašanje 'finančnega dair-playja' ne bo prišlo na plan.  

Značke: newcastle, okrepitve

Članki iz rubrike