Robert Golob Svet24.si

Robert Golob o priznanju Palestine: »Grozote so ...

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
0 03.10.2021 09:32:45

Izpoved, ki je ŠOKIRALA SVET! Peklenska štiri leta z Maradono: Na vrata je potrkala moja mama ...

Nekdanja izbranka Diega Maradone je odkrito spregovorila o času, ko je bila v zvezi s slavnim nogometašem.

Eno od nekdanjih deklet slovitega Diega Maradone je javno spregovorilo o času, ko je bilo v zvezi z zdaj že pokojno legendo in pošteno razburkala nogometni svet. Deset mesecev po njegovi smrti se Kubanka ni prav nič zadrževala, čeprav se ji je zdelo, da je takrat v sedmih nebesih, je zdaj spoznala, da je bil to pravi pekel.

Mavys Alvarez je danes stara 37 let, zvezo z Maradono pa je začela leta 1999, ko je imela zgolj 16 let. Skupaj sta bila štiri leta, v tem času pa se ji je zgodilo marsikaj lepega, po drugi strani pa se je njeno življenje popolnoma spremenilo.



"Diego me je popeljal v svet drog, ko sem bila stara komaj 16 let. To je bila moja največja napaka v življenju," je dejala Kubanka in nadaljevala: "Življenje z Maradono je bilo resnično prava norišnica. Zabave in diskoteke, ves čas sva se prehranjevala v restavracijah. Gledala sem ga, kako se drogira, on pa me je stalno spodbujal, naj se mu pridružim. Dejal je, da se počuti osamljeno in da naj poskusim kokain, da se bo on bolje počutil. Nato sem postala zasvojena, nekega dne sem morala v bolnišnico, ker sem bila tako dehidrirana. Še s postelje nisem mogla vstati, da bi šla na stranišče."

Toda to je bil zgolj začetek. Kot najstnica ni imela ravno velikih prsi, kar je Maradono močno motilo. Pripravil jo je do tega, da si jih je dala povečati, zaradi njega je pustila celo šolo. "Res je, da sem nehala študirati zaradi njega. Ni mu bilo všeč, da je imel za punco študentko. Bila sem v desetem razredu, vsako jutro sem morala v šolo," je v televizijskem intervjuju govorila Mavys in se dotaknila tudi njegove nasilne plati. "Nekega dne je na vrata potrkala moja mama. S solzami v očeh je prosila, če bi me lahko videla. On mi je prekril usta in ni odprl vrat. Tudi udaril me je. Večkrat. Nekoč me je odrinil iz dnevne sobe, me na silo odvlekel v avtomobil, ko sva prišla domov, pa me je povlekel za lase in me tako spravil iz avtomobila."

Značke: maradona, mavys

Članki iz rubrike