boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

cene prevc Njena.si

Poročni dan pri Prevcih: Cene in Julija postala ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

STA, nu
STA, nu
0 02.10.2021 16:11:05

Ronaldo s klopi, Unitedu točka za VIŠEK VIŠKOV, za ROGANJE Cristianu pa je poskrbel s POSNEMANJEM! (video)

Profimedia
Nogometaši Manchester Uniteda in Evertona sta se v 7. krogu angleškega državnega prvenstva razšla z neodločenim izidom 1:1 ter s tem zamudila skok na vrh prvenstvene lestvice.

Ob koncu prvega polčasa je United v vodstvo popeljal Francoz Anthony Martial po podaji Portugalca Bruna Fernandesa. S tem je Portugalec najhitreje med vezisti v elitni angleški ligi prišel do številke 50, kar se tiče seštevka golov (30) in podaj (20). To mu je uspelo na 58. tekmi za United. Sredi drugega polčasa pa je po odlično izvedenem protinapadu izenačil Andros Townsend.

Tokrat je Cristiano Ronaldo tekmo začel z rezervne klopi, v igro pa je vstopil šele v 57. minuti, slabih 10 minut pred izenačenenjem.

Glavnega trenerja Oleja Gunarja Solskjera so po remiju mediji takoj "napadli" in mu očitali napačno odločitev, ko je CR7 tekmo začel s klopi.

Za piko na i in za sol na rano je poskrbel še strelec izenačujočega zadetka, Townsend, ki je mogoče tudi zanalašč, svoj zadetek proslavljal na identičen način kot to dela Ronaldo.

United in Everton imata na drugem oziroma tretjem mestu prvenstvene razpredelnice 14 točk, pred njima je Liverpool s prav toliko točkami in boljšo gol razliko. S točko zaostanka sledijo še tri moštva, Manchester City, Chelsea in Brighton.

Danes bo od kandidatov za naslov prvaka igral Chelsea, ki bo ob 16. uri doma gostil Southampton. V nedeljo bo derbi med Liverpoolom in Manchester Cityjem (17.30).

Preostale tekme so danes Burnley - Norwich, Leeds - Watford, Wolverhampton - Newcastle (vse ob 16. uri) in Brighton - Arsenal (18.30). V nedeljo sledijo še obračuni Crystal Palace - Leicester, Tottenham - Aston Villa in West Ham - Brentford (vse ob 15. uri).

Značke: nogomet, anglija

Članki iz rubrike