pogrešana, milina Svet24.si

Kje je Milina? »Bojim se, da se je z njo nekaj ...

igor zorcic, janez jansa bobo Svet24.si

Zorčič Janši: To presega vse meje dobrega okusa

elektrika Svet24.si

Hrvati že ukrepali, slovenska vlada pa nič

zoran stevanovic bobo (2) Reporter.si

Stevanovića lahko do volitev doleti usoda Galeta:...

20191021-00969174 Necenzurirano

Tomaž Barada skriva, kako je prišel do več sto ...

Simona Weiss Njena.si

Sin Simone Weiss odšel študirati v tujino

sveca Ekipa24.si

Slovenski klub žaluje! Poslovil se je dolgoletni ...

nu
nu
5 03.09.2021 11:15:30

Ronaldo od Urugvajca dobil SEDMICO: To sporočilo Cavaniju pove vse o PORTUGALCU!

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo bo pri Manchester Unitedu lahko znova nosil dres s številko 7, je sporočil angleški velikan na uradni spletni strani. To namreč omogočajo pravila glede menjav številk ob prestopih igralcev.

Vse skupaj je omogočil prestop Valižana Daniela Jamesa v Leeds. Krilni nogometaš je namreč pred tem nosil dres s številko 21, ki jo bo zdaj nosil Urugvajec Edinson Cavani. Pravila namreč omogočajo, da igralci prevzamejo svojo priljubljeno številko, v kolikor klub zapusti nogometaš, ki je z njo igral.

Tako bo Ronaldo od Cavanija prevzel sedmico in se kot med letoma 2003 in 2009 znova predstavil v dresu s to številko, ki so jo med drugimi na hrbtu nosile nekatere legende kluba, kot so George Best, Bryan Robson, Eric Cantona in David Beckham.Ronaldo zadovoljstva ob prevzemu številke ni skrival, Cavaniju pa prek medijev poslal prav posebno sporočilo. "Nisem bil prepričan, ali je bilo sploh mogoče dobiti številko sedem. Ravno zaradi tega bi se rad na najlepši možni način zahvalil Ediju, ki je poskrbel za to čudovito gesto," je dejal Ronaldo.

Šestintridesetletni Ronaldo se je po igranju za Real Madrid in Juventus vrnil na Old Trafford in z rdečimi vragi podpisal dveletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za eno dodatno sezono.

Članki iz rubrike