roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 31.08.2021 16:14:14

Eksplodiral je pri Dinamu, zdaj bo okrepil VELIKO BARCELONO!? To bi bil NOR PRESTOP ...

Profimedia
Pri Dinamu je opozoril nase in postal eden najboljših mladih nogometašev na svetu.

Dani Olmo je še kot golobradi mladenič zapustil Barcelono in se v presenetljivem prestopu odpravil v Zagreb, kjer je podpisal dolgoletno pogodbo z Dinamom. Modri iz hrvaške prestolnice so v Olmu, kapetanu v mlajših selekcijah Barce, prepoznali velik talent in ga prepričali, da bo on naslednji velik klubski projekt hrvaškega velikana. Na koncu se je to tudi uresničilo, Olmova poteza se je izkazala kot velik zadetek v polno, saj je 23-letnik pri Zagrebčanih eksplodiral in se razvil v enega najboljših mladih nogometašev na svetu. 

stojanovic olmo
Cropix
Z dobrimi igrami pri Dinamu je postal najprej mladi, nato še članski reprezentant Španije, na začetku leta 2020 pa je v megalomanskem prestopu odšel v Nemčijo, kjer je postal član RB Leipziga. V Nemčiji je še dodatno dozorel, se dokončno uveljavil in če gre verjeti vedno dobro obveščenemu katalonskemu Sportu, bi lahko v zadnjih urah letošnjega poletnega prestopnega roka naredil nov velik korak v svoji karieri. 

Omenjeni medij namreč piše, da si Barcelona na vsak način želi vrniti svojega izgubljenega sina. Pregovori z Leipzigom so v polnem teku, Nemci so namreč zelo zagrizli za mladega talenta Barce Ilaixa Moribo, ki ne želi podaljšati pogodbe s Katalonci. Ker se mu aktualna pogodba izteče ob koncu sezone, je Barcelona Moribo prisiljena prodati in kot vse kaže bo celotno situacijo izkoristil Leipzig. 

ilaix moriba
Profimedia
Barcelona si zdaj prizadeva, da bi v nasprotni smeri dobila Danija Olma, standardnega članskega reprezentanta Španije. Najverjetneje bi morala Barca za Olma plačati nekaj milijonov evrov odškodnine in dodati še Moribo, toda za zdaj ni jasno, ali je Leipzig pripravljen izpustiti svojega španskega dragulja. Vse bo jasno že zelo kmalu, prestopni rok se namreč zaključuje ... 

Članki iz rubrike