Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.08.2021 09:43:22
Deli članek:

Francoz RAZKRIL OZADJE treningov pri Barceloni: Messija se nismo smeli NITI DOTAKNITI!

PROFIMEDIA

"Največji vseh časov je, nismo ga želeli poškodovati."

Francoski branilec Jean-Clair Todibo je otrok Toulusa, a je hitro po pridružitvi prvi ekipi zapustil svoj matični klub in oblekel dres Barcelone. V resnici ga je oblekel zelo na kratko, saj so ga Katalonci poslali na tri posoje; najprej je igral za Schalke, pol sezone je preživel pri Benfici, v začetku letošnjega leta pa je zaigral za francoskega prvoligaša iz Nice, kjer je julija tudi podpisal petletno pogodbo.

Za Barcelono je torej zaigral le petkrat, je pa na treningih preživel dovolj časa, da ima izkušnje tudi z Lionelom Messijem, ki ga bo v letošnji sezoni srečal v Franciji. Jasno je, da je Lionel Messi v Barceloni užival status božanstva in tega so se očitno morali zavedati tudi njegovi soigralci. "Na treningu se ga nismo smeli dotakniti. Morda zveni za lase privlečeno, ampak res je bilo tako. Morali smo biti previdni in to je povsem normalno. Največji vseh časov je, nismo ga želeli poškodovati," je v nedavnem pogovoru razlagal branilec Nice. Podobne podrobnosti je zaupal že nemškim medijem, ko je igral za Schalke.

Ko se bo ekipa z Azurne obale v francoskem prvenstvu srečala s Parižani, bo Todibo navodila iz Barcelone zagotovo pozabil; prvi medsebojni obračun bo na sporedu 1. decembra.

PROFIMEDIA