Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.08.2021 11:39:39
Deli članek:

Kolumbijski zvezdnik Z NORO IZJAVO ŠOKIRAL lastne navijače! Tega si res ne bi smel privoščiti

Profimedia

James Rodriguez je po odhodu iz madridskega Reala okrepil Everton.

V prejšnji sezoni je nekajkrat odigral odlično in spomnil na sijajne predstave na svetovnem prvenstvu 2014. V zaključku sicer zaradi poškodbe ni igral, pred začetkom nove sezone pa je doživel udarec, ki ga ni pričakoval. Na mestu trenerja je Carla Ancelottija zamenjal Rafael Benitez, ki je Kolumbijcu takoj povedal, da nanj ne računa. James celo trenira sam, povsem je odmaknjen od ekipe. In ne skriva jeze ter razočaranja, ker ga je trener kar tako odrezal in vodstvu kluba dejal, naj igralca proda pred koncem prestopnega roka.

Ko je James na Twitchu odgovarjal na vprašanja navijačev, je eden od njih postavil vprašanje, ali bo ta konec tedna vendarle zaigral, a je Kolumbijec šokiral z odgovorom. "Ne vem niti tega, s kom Everton igra ta konec tedna. Bil bi vam hvaležen, če bi mi povedali." In so mu razkrili, da se bodo njegovi soigralci v soboto ob 16. uri v gosteh srečali z Leedsom.

Tridesetletni vezist je v minuli sezoni za Everton zaigral na 26 tekmah in dosegel šest zadetkov ter pet podaj. Pred odhodom v Liverpool, je nosil dres Reala, Bayerna, Monaca, Porta, Banfielda in Envigada. Zanj naj bi zanimanje pokazal madridski Atletico.