embalaža Svet24.si

Sodišče zadržalo določbe, ki bi ukinile ...

živila, trgovina Svet24.si

Kupci prisegajo na nizko ceno bolj kot na ...

andrej-hohlun, rusija, ukrajina Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožom, ki je v ...

1717959349-dsc02720-1717959247314 (1) Reporter.si

Mesarsko klanje v SLS: kako je Petru Gregorčiču ...

kek jankovic Ekipa24.si

Epsko! Ljubljanski župan sprejel nogometno ...

vladimir-tintor-in-olga-pakalović, botri Njena.si

Botri: Zakonca Gotovac, ko kamere ugasnejo

doncic 1 Ekipa24.si

Dončić po blamaži proti Hrvatom ni ovinkaril in...

nu
nu
1 15.08.2021 16:32:55

Nova nogometna SRHLJIVKA! Igralec obležal in se DUŠIL, vsi so takoj pomislili na ERIKSENA, šlo pa je za mlajšega BRATA ... (video)

vszi
zdfbzf

Danes zgodaj popoldne sta se v tretji nemški ligi srečala Viktoria Berlin in nekdaj velikan nemškega nogometa, Kaiserslautern, ki mu dandanes ne gre prav dobro. V treh krogih je vknjižil le eno točko, dosegel pa ni niti enega zadetka.

Domačini s Kaiserslauternom niso imeli veliko težav in so slavili zmago s 4:0, a tokrat niso imeli veliko razlogov za slavje.

Na tekmi je namreč prišlo do grozljivega dogajanja, ki se človeka še kako dotakne, še posebej pa, ko je še kako svež spomin na dogajanje na Euru, ko je zavest izgubil danski reprezentant Christian Eriksen, in kako se je zdravniška služba pred milijoni borila za njegovo življenje.


Nekaj podobnega se je namreč zgodilo v 71. minuti omenjene tekme, ko se je Felix Götze, mlajši brat nemškega reprezentanta Maria Götzeja, zaletel s soigralcem in kot mrtev obležal na zelenici. Ko so njegovi soigralci dojeli, kaj se mu je zgodilo, so takoj pritekli do njega in mu iz ust naprej potegnili jezik, da se 22-letni nogometaš ne bi zadušil.

Hitro so nato nogometaša prestavili na nosila in ga odnesli do reševalnega vozila, do zdaj pa klub še ni sporočil, kako je z mladim igralcem.

Članki iz rubrike