Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
STA
STA
13.08.2021 18:37:48
Deli članek:

Manchester United še kar čaka na potrditev Varana

Profimedia

Španski branilec Sergio Ramos bi lahko za novo moštvo Paris-Saint Germain debitiral septembra, je na spletni strani objavil francoski velikan. Medtem pa francoski branilec Raphael Varane še čaka na potrditev posla med Realom iz Madrida in Manchester Unitedom, zaradi česar bi lahko izpustil uvod v sezono, so rdeči vragi sporočili na spletu.

Ramos, nekdanji dolgoletni kapetan madridskega Reala, še naprej okreva po poškodbi mečne mišice. Parižani so danes objavili, da bo 35-letni osrednji branilec bržčas nared po septembrskih reprezentančnih tekmah, je zapisala francoska tiskovna agencija AFP.

Tako bi lahko za PSG debitiral 11. septembra na domači tekmi proti novincu Clermontu.

Ramos je eden od številnih novih nogometašev Parižanov, ki so med drugim že tako zvezdniško moštvo okrepili še z nekdanjim zvezdnikom Barcelone, Argentincem Lionelom Messijem, italijanskim vratarjem Gianluigijem Donnarummo, nizozemskim vezistom Georginiom Wijnaldumom in Maročanom Achrafom Hakimijem.

Tudi glede Messijevega prvenca v dresu francoskih podprvakov je še ogromno odprtih vprašanj, glede na to da se je Argentinec šele pred kratkim pridružil PSG po prisilnem odhodu iz Barcelone.

Ramosov dolgoletni soigralec v osrčju obrambe pri kraljevih iz Madrida, Varane, pa še naprej čaka na potrditev prestopa v Manchester United.

Kluba sta se glede njegovega prestola dogovorila že pred tedni (50 milijonov evrov), 28-letni Francoz pa še čaka na prihod k rdečim vragom, je objavila AFP.

Danes je trener Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer na tiskovni konferenci potrdil, da Varane uradno še ni član angleških velikanov, zaradi karantene pa bo moral na debi, ko bo prestop uradno potrjen, še nekoliko počakati.

"Takšne stvari se dogajajo. Ne moremo še reči, da je povsem naš. Zamuda je nastala še zaradi samoizolacije. Je v Manchestru in upamo na hitro rešitev," je danes pred sobotno tekmo z Leedsom sporočil Solskjaer.