Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.08.2021 12:40:16
Deli članek:

Iz Barcelone v Pariz? Messi je prekinil molk in razkril, kakšna je resnica o njegovem odhodu k PSG-ju

Profimedia

Lionel Messi je ob slovesu od Barcelone spregovoril tudi o svoji prihodnosti.

Če so po tistem zloglasnem faksu navijači Barcelone lani pričakovali odhod Lionela Messija, a je na koncu prišlo do preobrata, pa to poletje ni nihče pričakoval tega, kar se je zgodilo v zadnjih dneh. Res je, Lionelu Messiju je potekla pogodba, toda obe strani sta si želeli nadaljevanja, obe strani sta bili pripravljeni na podpis nove pogodbe, a ta zaradi Barceloninih dolgov in določil španskega prvenstva enostavno ni bil več mogoč.

In tako je napočil dan, ko se je Lionel Messi poslovil od kluba, v katerem je preživel celo člansko kariero, v katerem je dosegel več kot 700 golov in osvojil 35 lovorik. Slovo ni bilo takšno, kot bi si Lionel Messi nedvomno zaslužil - vsaj s kakšno poslovilno tekmo pred polnim stadionom. A bilo je izjemno čustveno, veliko solz je Argentinec potočil ob svojem zadnjem dejanju na Camp Nouu. 

A kljub vsem čustvenim trenutkom in obujanju spominov na najlepše trenutke v dresu Barce se Messi ni mogel izogniti vprašanju o tem, ali bo res kariero nadaljeval pri PSG-ju. "Ko je bilo jasno, da ne bom nadaljeval pri Barceloni, je bilo ogromno klicev iz različnih klubov. Tudi PSG je ena od možnosti, pogovarjamo se, toda nič še ni odločeno," je povedal Messi.