Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.08.2021 10:17:29
Deli članek:

Da se OROSI OKO! Nesrečni ERIKSEN spet v Italiji, naš SARMA ga je dočakal s tem ČUDOVITIM SPOROČILOM! (video)

Inter

Eriksen je obiskal svoje klubske soigralce.

Še vedno so živi spomini na tisti grozen junijski popoldan, ko se je Christian Eriksen na tekmi uvodnega kroga evropskega prvenstva zgrudil zaradi srčnega zastoja. Na srečo se je končalo brez najbolj črnega scenarija in 29-letni danski nogometaš je okreval, vstavili pa so mu tudi defibrilator.
Pravila glede srčnih spodbujevalnikov so v nogometu precej nejasna, v Italiji naj bi bil vstop na nogometne zelenice s to napravo prepovedan, še vedno pa ni znano, ali bo Eriksen z njo sploh nadaljeval svojo nogometno pot. Kljub vsemu je včeraj prvič po dogodkih na Euru obiskal trening center Interja.
Srečanje s klubskimi soigralci je bilo zelo čustveno, pospremili so ga z bučnim aplavzom, fotografijo ponovnega srečanja pa je na družbenih omrežjih delil tudi slovenski vratar v dresu nerazzurrov Samir Handanović.
"Kako lepo te je spet objeti in videti takšnega. Dobrodošel nazaj, Chris," je ob fotografijo prijateljskega objema zapisal nekdanji slovenski reprezentant in kapetan Interja.
"Danski vezist se je srečal z vodstvom, trenerji, soigralci in prisotnim osebjem. Počuti se dobro in je v odličnem psihofizičnem stanju," so črno-modri sporočili na uradni strani kluba.