franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu/sta
nu/sta
0 10.07.2021 11:18:16

KAKŠNA BOMBA! Kolumbijec s PROJEKTILOM odločil tekmo za tretje mesto na COPI! (video)

Profimedia
Kolumbija je na južnoameriškem prvenstvu osvojila tretje mesto po zmagi nad Perujem s 3:2 (0:1).

Tekmo je z izjemnim zadetkom s kakšnih 25 metrov v četrti minuti sodnikovega podaljška odločil napadalec Porta Luis Diaz in varovancem Reinalda Ruede priigral tretje mesto.

Peru je povedel ob izteku prvega dela, ko je po hitrem protinapadu zadel Victor Yotun. Kolumbija je izenačila v 49. minuti, ko je s prostega strela zaradi slabo postavljenega živega zidu zadel Juventusov Juan Cuadrado.
Diaz je nato v 66. minuti po hitrem protinapadu poskrbel za vodstvo Kolumbije, še pred tem pa je Gianluca Lapadula v 57. minuti zadel okvir gola, ki je preprečil vodstvo Peruja.


Peru, ki je na prejšnjem južnoameriškem prvenstvu osvojil drugo mesto, je izenačil v 82. minuti. Po kotu je bil v skoku z glavo najvišji Lapadula in ekipi, ki jo vodi Ricardo Gareca, priigral novo upanje. Tekmo je nato odločil Diaz, ki mu je s peto atraktivno podal Luis Muriel. Zadetek in ostale vrhunce tekme si lahko pogledate v posnetku spodaj.

Diaz se je s četrtim golom na prvenstvu na vrhu lestvice strelcev izenačil z Lionelom Messijem. Kolumbija je tako že tretjič zapored na Copi osvojila tretje mesto. V noči na nedeljo pa bo znan tudi prvak, za prvo mesto pa se bosta v sanjskem finalu na Maracani pomerila Brazilija in Argentina. Prvič na letošnjem prvenstvu bo lahko prisotna tudi "peščica" gledalcev, saj bo na stadionu lahko 7.900 ljubiteljev nogometa.
Brazilija, branilec naslova, bo v 21. finalu igrala za jubilejni 10. naslov, Argentina pa 15. Posebej si zmago želi Messi, ki mu v bogati karieri še vedno manjka pomembna reprezentančna lovorika.

Članki iz rubrike