Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.07.2021 10:18:56
Deli članek:

V MADRIDU ne morejo verjeti SVOJIM OČEM! Tako je videti srbski napadalec na ZAČETKU PRIPRAV! (video)

Twitter

Vrnil se je v špansko prestolnico.

Nogometaši madridskega Reala so včeraj že začeli priprave na novo klubsko sezono. Legendarni Carlo Ancelotti je novo epizodo z galaktiki zaradi Eura začel z okrnjenim seznamom igralcev, največ pozornosti pa je požel povratnik Luka Jović, ki je v prejšnji sezoni kot posojen nogometaš igral za Eintracht.

Srbski napadalec se v Španiji zaenkrat ne znajde najbolje, vse od prestopa v kraljevi klub ni dočakal pravih priložnosti, tiste redke, ki so se ponudile, pa so ostale neizkoriščene. Zinedine Zidane je postopoma izgubil vse zaupanje vanj, zdaj, ko je krmilo prevzel Ancelotti, pa upa na novo priložnost.
Navijači Madridčanov ob posnetkih prvega treninga sicer še niso povsem prepričani, da je na novo priložnost sploh pripravljen. Španci so bili šokirani nad videzom Jovića, ki se ob poletnem odmoru očitno ni pretirano potil v fitnesu. Srb je izstopal med svojimi soigralci in je daleč od želene, izklesane postave.

Časa za utrjevanje mišic bo pred začetkom nove sezone sicer še dovolj, bo pa Jović zdaj zagotovo pod dodatnim pritiskom pristašev belega baleta.