Lara in Boštjan Romih Svet24.si

Boštjan Romih si ne zameri nekaj "firbca"

posilstvo, žrtev, deklica Svet24.si

Za pičlih 50 dolarjev je posiljevalskemu ...

GRLO Svet24.si

Spremembe v glasu so eden najzgodnejših znanilcev...

pocivalsek telice-facebook copy Reporter.si

Kongres kozjanskega bika Zdravka Počivalška: s ...

10182088 Necenzurirano

Vsa naključja Boža Dimnika #komentar

Sonja Plešnar Njena.si

Sonja iz Ljubezen po domače pred leti že polnila...

zidansek Ekipa24.si

NORIJA V PORTOROŽU! Pobiralec žogic v zadrego ...

nu
nu
0 15.06.2021 09:57:21

Vedno mirni ZIDANE izgubil živce: Vztrajni novinar se ni dal, ne boste verjeli, kaj je naredil FRANCOZ! (video)

Zinedine Zidane je pred tekmo svojega sina izgubil živce.

Zinedina Zidana se pred tekmo dodatnih kvalifikacij za elitno špansko ligo opazili pred Stadionom Raya, ki se za napredovanje med špansko elito meri z Girono. Prva tekma se je končala z 2:1 za Girono, precej pozornosti pa je kakopak požel sloviti francoski trener.

Pred stadionom ga je ustavil novinar Gola in Francoza vprašal, ali se je z Realom razšel v slabih odnosih. To je sklepal na podlagi pisma, ki ga je Zidane po odhodu iz Reala poslal v javnost, dobil pa nepričakovan odgovor.

"Trener, kako ste? Ali ste se z Realom razšli v slabih odnosih?" je vprašal španski novinar, Zidane pa odgovoril: "Ali me misliš še naprej spraševati takšna neumna vprašanja?" "Ne, sprašujem zgolj zaradi pisma," je odgovoril Španec, Zidane pa mu ni ostal dolžan. "O tem govorim. Vedno ena in ista vprašanja. Tvoja služba je sramota," je dejal Zidane. "Nič več te ne bom vprašal. Hotel sem samo ..." je nadaljeval Španec, nato pa ga je nekdanji trener Reala prekinil in dejal: "Ti poznaš mene, jaz pa tebe. Vedno ena in ista zgodba. Pridi sem. Nehaj snemati. Pridi sem, se bova pogovorila," ga je nekoliko bolj prijazno povabil Zidane, novinar je svojemu snemalcu še naročil, naj preneha snemati, kaj se je zgodilo, pa najbolj vesta onadva.

Značke: zidane, španija

Članki iz rubrike