Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 08.06.2021 20:45:54

PRIZNANJE, KI ODMEVA: Dvakrat sem ZAVRNIL ponudbo BARCELONE! Kaj se bo zgodilo, če pride ŠE TRETJA?

Priznal, da je imel dvakrat na mizi ponudbo Barcelone.

Barcelona bo tudi novo sezono začela z Ronaldom Koemanom na svoji klopi, toda legendarni vezist Kataloncev, danes pa trener Al Sadda Xavi Hernandez je v intervjuju za La Vanguardio razkril, da je imel že dve ponudbi, da postane trener Barce, a da je obe zavrnil. 

"Na srečo ali nesrečo, kakorkoli želite na to gledati, sem dvakrat zavrnil ponudbo Barcelone, da postanem njen trener," je dejal Xavi. "Razlogi so bili različni - družinski, profesionalni ... Seveda sem to storil s težkim srcem, glede na to, da sem velik navijač Barcelone, toda enostavno ni bil pravi čas, da prevzamem to službo, ni bila prava situacija. Ne mudi se," je še dodal legendarni vezist, ki je na klopi Al Sadda doslej osvojil pet lovorik, med drugim enkrat prvenstvo in dvakrat pokalno tekmovanje. 

Na vprašanje, kaj se bo zgodilo, če bo še tretjič prišla Barcina ponudba, je Xavi odgovoril: "Kdo ve, kaj se bo zgodilo. Če bo res prišla ponudba, bom pogledal, kakšna je situacija in se takrat odločil. Nedolgo nazaj je Xabi Alonso dejal, da želi biti trener, toda na svoj način in jaz se strinjam s tem. Vsakič, ko pridem na letališče v Barcelono, me vprašajo 'si ti nov trener Barcelone?' A Barcelona ima trenerja, to je Ronald Koeman, ki si zasluži spoštovanje. Kot sem rekel, meni se ne mudi."  

Značke: xavi, barcelona

Članki iz rubrike