mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 06.06.2021 07:19:09

"Ta človek zame ..." Čeferin naravnost V SRCE! Bila sta ZAVEZNIKA, zdaj pa brez zadržkov O AGNELLIJU!

Profimedia
Aleksander Čeferin je potrdil, da med njim in predsednikom Juventusa Andreo Agnellijem ni več nobenih kontaktov.

Ducat evropskih nogometnih velikanov je pred tedni z ustanovitvijo superlige pošteno zatresel nogometni svet. Sledil je hiter odziv Uefe, ki je tovrstno izdajo nogometnih klubov močno obsodila, odzvali pa so se tudi politični voditelji nekaterih evropskih držav in napovedali morebitne ukrepe, če bo do te lige resnično prišlo. Na koncu je vse skupaj padlo v vodo, čeprav pri Realu, Barceloni in Juventusu še zmeraj vztrajajo z novonastalo ligo.


Predsednik Uefe Aleksander Čeferin je bil eden tistih ljudi, ki so bili najbolj v središču pozornosti, z hitrim in ostrim odzivom pa so mu mnogi pripisali velike zasluge za konec 'lige bogatih'. Med idejnimi vodji tega projekta je bil tudi predsednik Juventusa Andrea Agnelli, ki je veljal za tesnega Čeferinovega zaveznika in dobrega prijatelja. Še več, Slovenec je bil celo boter Agnellijevemu otroku, zaradi česar ga je ta nož v hrbet najbolj zabolel.

V pogovoru za nogometno spletno stran soofoot.com se je Čeferin vrnil k superligi, na vprašanje o Agnelliju pa podal zelo jasen odgovor. Kakšen je njun odnos zdaj? "Ta človek zame ne obstaja več. Mislil sem, da sva prijatelja, toda lagal mi je naravnost v obraz. Do zadnje minute mi je lagal in me prepričeval, da ne rabim nič skrbeti, dan pred tem je pa podpisal papirje za nastanek superlige," je bil iskren Čeferin, ki ga je tovrstna lekcija zagotovo nekaj naučila.

Značke: agnelli, čeferin

Članki iz rubrike