Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.05.2021 10:38:44
Deli članek:

Na to so čakali vsi navijači REALA: Karim BENZEMA je razkril, kdo bo v naslednji sezoni vodil kraljevi klub!

Profimedia

Francoski napadalec Karim Benzema je spregovoril o naslednji sezoni.

Odlični francoski napadalec bo na prihajajočem evropskem prvenstvu prvič po letu 2015 oblekel reprezentančni dres. Prvič po tisti zloglasni aferi, v kateri je bil obtožen, da je sodeloval s podkupovalci, ki so želeli denar od njegovega reprezentančnega kolega Mathieuja Valbuenaja zaradi zelo pikantnega posnetka.

"Bil sem doma v Madridu. Od jutra sem prejel veliko sporočil. Govorice, da bom spet na seznamu, so bile vse glasnejše. Čakal sem pred televizijo, tako kot vsi, na telefonu sem bil z družino," se ponovnega vpoklica Didierja Deschampsa spominja Benzema. Na vprašanje, ali mu francoski selektor ni nikoli prej povedal ali vsaj namignil, da bo spet na evropskem prvenstvu, je odgovoril: "Na tistem sestanku sva se pogovarjala o vsem, ne le o nogometu. Nikoli mi ni rekel: ti boš igral na evropskem prvenstvu."

Benzema pa se je dotaknil tudi prihodnosti Zinedina Zidana. "On je bil trener Reala do zdaj, kajne? Ne bo odšel, boste videli. Ne vidim Reala brez Zidana," je bil njegov zelo zanimiv odgovor.