stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
1 16.05.2021 09:16:01

NORIŠNICA V RIMU! Jose Mourinho dobil SVOJ SLADOLED, a mu okus ni všeč!?! Sporočil je, kateri mu je boljši (foto)

Med navijači Rome zaradi prihoda Joseja Mourinha narašča evforija.

Portugalski strateg bo sinove volkulje prevzel poleti, v večnem mestu pa se je njegov duh že naselil. Najprej se je v naselju Testaccio pojavil grafit s podobo Mourinha, ko se pelje z vespo, okoli vratu pa ima Romin navijaški šal, zdaj je na voljo celo sladoled s pomenljivim imenom 'The Special One'. Poseben okus mrzle razvade, posvečen posebnemu trenerju, so ustvarjalci opisali kot vdih svežega zraka, skupaj z veseljem in energijo. Torej vse to, kar naj bi v Rim prinesel trener, ki je v Italiji pred dobrim desetletjem uspešno vodil Inter  popeljal ga je do dveh scudettov, italijanskega pokala, italijanskega superpokala in, kar je najpomembnejše, do zmage v ligi prvakov.

mourinho sladoled


Sladolednica, ki je v hipu postala slavna, je trenerjevo znano krilatico 'Zero Titoli' (brez lovorik) spremenila v 'Zero Zuccheri' (brez sladkorja). Gre za sladoled z okusom citrusov, v katerega je dodana bela čokolada. A glej ga zlomka, Mourinhu okus ni všeč in o tem ne molči. Na glas je povedal, da bi mu bolj ustrezal okus manga in jagode. Stari lisjak ni od včeraj, izbral je po barvi, torej rumeno-rdečo kombinacijo, ki krasi tudi Romine drese.

Že danes je jasno, da bo Portugalec v italijanski nogomet vnesel polno razburljivosti, med navijače Rome pa upanje na boljšo prihodnost. "Takoj sem razumel močno ambicijo Rimljanov. Prav takšna me vedno motivira in daje zagon. Skupaj želimo v prihodnjih letih zgraditi zmagovalni projekt," je 58-letni trener Posebni sporočil v Rim.

mourinho vespa
Profimedia

Značke: jose-mourinho, roma

Članki iz rubrike