stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
2 09.05.2021 15:17:10

Hrvati poslali BRUTALNO SPOROČILO 'izdajalcu': Prelivali so kri in solze, dali so SVOJA ŽIVLJENJA ...

Profimedia
Močno jih je razjezil.

Pisali smo že, da se je levi bočni branilec Stuttgarta Borna Sosa odločil, da bo namesto za Hrvaško igral za Nemčijo. Pri naših južnih sosedih je ta novica dvignila ogromno prahu, zdaj se je oglasilo tudi navijaško združenje hrvaške nogometne reprezentance, ki je na Instagram profilu dodobra obsodilo odločitev hrvaškega nogometaša. 

"Spoštovani Herr Sosa," so začeli svoje pismo. "To fotografijo si dobro zapomni, kajti ta sveti dres ne boš več nikdar oblekel. Zavrnil si igranje za zastavo, za katero so generacije tvojih dovčerajšnjih sonarodnjakov prelivali kri in solze, za katere ustvarjanje so mnogi dali življenje. Rekel si NE navijačem, ki so bili v Stuttgartu ob tebi tudi takrat, ko ti ni šlo. Rekel si NE priložnosti, o kateri vsak otrok sanja od trenutka, ko se prvič dotakne žoge," so nadaljevali. 

"Namesto ponosnih solz, ki jih je, stoječ ob Luki, Ivanu in Domagoju, z zastavo v roki, poslušajoč hrvaško himno, točil Darijo Srna, boš ti stal ob Ilkayju, Emreju in Thomasu na drugi strani igrišča in občudoval to ljubezen, ki je tebi tuja. Tvoj dom sta zdaj Stuttgart in Berlin, na Hrvaškem pa si turist. Spomni se svoje odločitve, ko ti ne bo jasno, zakaj ne čutiš moči ljubezni tribun, ki so prekrite s kockicami, za katere je Šime tvegal svojo kariero, zaradi katerih je Ivanu grozilca cela Švica, Mateo pa je kot mulc zapustil Avstrijo. Če ne veš odgovora, ga oni vedo, mi ga vemo: NIJE U ŠOLDIMA SVE! Ena je sveta zastava, eden je sveti dres. Tebi nemški, nam hrvaški," so zaključili.

Članki iz rubrike