oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

nu
nu
0 07.05.2021 01:21:05

Najprej se je SMEJAL in jih RAZKURIL, zdaj pa HAZARD takole odgovarja REALOVIM navijačem!

Profimedia
Navijači galaktikov dobre volje po izpadu iz lige prvakov niso sprejeli najbolje.

Če kdo ni vajen neuspehov in izpadov v ligi prvakov, potem so to vsi tisti, ki pesti stiskajo za madridski Real. Tudi v vse prej kot prepričljivi sezoni so razmeroma gladko prišli do uvrstitve med najboljše štiri ekipe v Evropi in polfinalnega obračuna z londonskim Chelseajem. Finale in nova prestižna lovorika sta bila blizu, a mlada in motivirana zasedba pod taktirko Thomasa Tuchla je bila na dveh tekmah preprosto boljši nasprotnik in izkušeni galaktiki se bodo morali letos zadovoljiti z lovom na špansko krono. Izpad je bil boleč, a ne za vse. Vsaj tako je bilo videti.

Po končani povratni tekmi na Stamford Bridgeu se je namreč Eden Hazard, sicer prav tako nekdanji kronski dragulj Abramovičevih bluesov, ob pozdravljanju s svojimi starimi znanci široko smejal. Vse skupaj je tik po bolečem porazu in izpadu delovalo čudno, za pristaše belega baleta pa najbrž tudi precej boleče. Si sploh želi zmagovati z Realom? Je dal na igrišču res vse od sebe? Dvomi in kritike so jasno dosegli tudi Belgijca in na svojih družbenih omrežjih je spisal in izobesil opravičilo.



Žal mi je. Danes sem o sebi prebral ogromno sporočil in nikoli nisem želel prizadeti Realovih navijačev. Vedno sem sanjal o tem, da bi zaigral za Madrid, in zdaj, ko sem tu, želim zmagovati. Sezona ni končana in skupaj se bomo borili za la ligo! Hala Madrid!

Opravičilo sprejeto, navijači?

Članki iz rubrike