bencin Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
1 29.04.2021 18:53:11

Bo Juventus prevzel ON??? V tem primeru Cristiana Ronalda NE čaka TEŽKA odločitev, z njim NE BO ...

Profimedia
Poročali smo že, da je Andrea Pirlo že na izhodnih vratih Juventusa, Italijani imajo tri kandidate, ki bi ga lahko nasledili.

Aktualni trener Juventusa Andrea Pirlo naj bi kaj kmalu moral zapustiti mesto glavnega trenerja Juventusa. Razlog - slabi rezultati.

Še vedno aktualni italijanski prvak se je v ligi prvakov poslovil v osmini finala, ko ga je izločil portugalski Porto, razočaral je tudi v serie A, kjer so po 33 tekmah na četrtem mestu in naslov bi ubranili zgolj na krilih neverjetnega razpleta.

Zaradi tega se je trener Andrea Pirlo znašel pod udarom kritik in kaže, da se mu bodo pri Juventusu ob koncu sezone zahvalili za sodelovanje, italijanski mediji pa že ugibajo, kdo ga bo nasledil.

Izpostavljajo tri glavne kandidate. Kot glavnega izpostavljajo nekdanjega trenerja Juveta, ki ga je popeljal do petih zaporednih prvakov, Massimilliano Allegri.

Kot drugega omenjajo tudi Gennara Gattusa, danes pa je La Repubblica dodala še enega kandidata - Zinedina Zidana.

Ta je nedavno dejal, da bi želel v svoji trenerski karieri voditi tudi staro damo. "Italijo imam v srcu. Pet let sem preživel v Torinu in Juventus mi je zelo pomemben. Prihodnost pri Juventusu? Zdaj sem še pri Realu, a bomo videli, kaj bo," je dejal Zidane.

Če bi se Francoz vrnil k Juvetu, bi pri tem lahko spet vodil svojega nekdanjega varovanca Cristiana Ronalda, s katerim sta sijajno sodelovala pri Realu, ko sta skupaj osvojila tri naslove v ligi prvakov. Verjeti je, da bi Zidana s široko odprtimi rokami sprejel tudi portugalski zvezdnik, ki potemtakem Juveta ne bi kar tako zamenjal za kakšen drug klub.

Članki iz rubrike