Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.04.2021 09:46:30
Deli članek:

Peklenski načrt slovitega agenta: Po sestanku v Barceloni naravnost v MADRID, nato pa ... Saj ne boste verjeli!

Profimedia

Pred Erlingom Haalandom je očitno pestro poletje.

Čeprav je minilo šele leto dni od dneva, ko je Erling Haaland prestopil k Borussii iz Dortmunda, se po včerajšnjem dnevu vse zdi, da se tam ne bo zadržal prav dolgo. Njegov agent Mino Raiola in oče Alf-Inge Haaland sta bila v četrtek dopoldne v Barceloni, kjer sta se dobila s predsednikom katalonskega velikana Barcelone. Pogovori z Joanom Laporto naj bi se odvijali v pravo smer, oboji so po poročanju španskih medijev pokazali velik interes. Seveda pa Raiola ne bi bil Raiola, če ne bi imel pripravljenega velikega načrta.

Ni skrivnost, da se za enega najbolj vročih nogometašev zanima kar nekaj evropskih velikanov. Med njimi tudi veliki tekmec Barcelone Real. Še več, Raiola in nogometašev oče sta se takoj po sestanku v Barceloni z zasebnim letalom odpravila v Madrid, kjer sta opravila pogovore tudi z vodstvom madridskega velikana Reala. Toda načrta tukaj še ni konec. Že danes bosta letela proti Londonu, kjer bosta opravila sestanke s predstavniki štirih angleških velikanov, in sicer Chelseajem, Liverpoolom, Manchester Unitedom in nekdanjim klubom Alf-Ingeja Cityjem.

Ob tem bo zanimivo videti, kako se bo odzvala Borussia. Haalandov aktualni klub je prek športnega direktorja v četrtek sporočil, da mladi nogometaš ni naprodaj, toda 180 milijonov evrov, kolikor naj bi moral naslednji klub odšteti za nogometaša, bi lahko premamilo tudi Nemce.