Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.03.2021 15:42:19
Deli članek:

NORO RAZKRITJE! Pravi Ronaldo se je opravičil vsem mamam – ZARADI TE FRIZURE!?!

Gotovo se spomnite nenavadne frizure brazilskega Ronalda na svetovnem prvenstvu leta 2002.

Vas je kdaj mučila radovednost in ste se spraševali, zakaj si je Ronaldo omislil takšno frizuro? Ste kdaj ugibali, ali je šlo morda za stavo?

Ronaldo je blestel na tistem prvenstvu in Brazilce popeljal do lovorike. Pred polfinalno tekmo s Turčijo se je obril po glavi, le spredaj je pustil lase. Frizura je bila nekaj povsem novega in obenem norega, posnemali so ga mnogi mladi fantje. Zdaj je Ronaldo razkril, zakaj si je omislil takšno frizuro. To je storil zato, ker so takrat vsi govorili o tem, da je poškodovan in da ne bo mogel igrati.

"Ko sem bil tako postrižen, sem vprašal soigralce, kakšno je njihovo mnenje. Rekli so mi, da je frizura grozna in naj se tudi spredaj pobrijem. Vendar novinarji so začeli na veliko poročati o moji frizuri, kar naenkrat je bila to tema številka ena in ne več moja poškodba," je razlagal Ronaldo.

Frizura je sčasoma postala kultna. Mnogi njegovi oboževalci so ga posnemali, nekateri so si prav takšno frizuro omislili za zabavo. Ronaldo se zaveda, da so bile mnoge mame takrat jezne nanj, saj so njihovi sinovi želeli imeti takšno frizuro. "Opravičujem se mamam po vsem svetu, ker so me otroci želeli posnemati. Opravičujem se jim, ker so jih morali gledati takšne," je dodal legendarni Brazilec.