franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 27.02.2021 08:57:08

TO pa je PRESENEČENJE! Pri Tottenhamu so že našli ZAMENJAVO za MOURINHA!

Reuters
Reuters
Jose Mourinho pri Tottenhamu preživlja težke čase.

Rezultati, ki jih klub iz severnega Londona beleži v zadnjem času, so daleč od tistega, kar si pri Tottenhamu želijo. To pa je razlog, da se je močno zamajal stolček portugalskega strokovnjaka.

Po zmagi nad Wolfsbergerjem v ligi Europa naj bi bile za Mourinha ključne naslednje tri preizkušnje. V prvenstvu ga čakajo obračuni z Burnleyjem, s Fulhamom in Crystal Palaceom. So pa Londončani že našli strokovnjaka, v katerem vidijo idealno rešitev za primer, da bodo Portugalca resnično odstavili.



Gre za Juliana Nagelsmanna, ki vodi Leipzig, in je prvi na Tottenhamovemu seznamu želja. Triintridesetletni Nemec je en od najbolj vročih strokovnjakov ta hip, o tem veliko pove tudi podatek, da je prejšnji mesec z njim v stik stopil tudi Chelsea, preden se je odločil za Nagelsmannovega rojaka Thomasa Tuchela.

Dobra novica za Mourinha je, da Nagelsmann Leipziga ne želi zapustiti med sezono, a mnogi pričakujejo, da se bo v bližnji prihodnosti vendarle poslovil od tega nemškega kluba. Poleg njega naj bi se pri Tottenhamu navduševali še nad Brendanom Rodgersom, ki je trenutno za krmilom Leicester Cityja, s katerim ga pogodba veže do julija 2025, zato bi bil njegov prihod izjemno drag.

Članki iz rubrike