Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.02.2021 15:13:15
Deli članek:

Tekmecu razkazoval GENITALIJE, povzročil VSESPLOŠNI PRETEP, zdaj razkrita KAZEN in POVOD incidenta (VIDEO)

Nogometna tekma se je spremenila v pravi cirkus, disciplinski sodnik je imel veliko dela.

Ko sta se Marica in Sampaio Correa sredi decembra lani pomerila v končnici prvenstva brazilske države Carioca, je 25-letni napadalec Carioca Emerson z odločilnim zadetkom v peti minuti sodniškega podaljška povzročil vsesplošni pretep. Povod je bilo bizarno proslavljanje zadetka. Slekel si je hlače in pred nasprotnimi igralci mahal z genitalijami. S tem jih je sprovociral do te mere, da je na zelenici nastal kaos - člani obeh ekip, tudi rezervni igralci, so se začeli pretepati med seboj.

Emerson je po nekajminutni prekinitvi pričakovano prejel rdeči karton, zdaj pa končno izvedel za kazen. Disciplinski sodnik mu je prisodil osem tekem prepovedi igranja, vendar težavo predstavlja dejstvo, da je kaznovani igralec medtem zamenjal klub, prestopil v Portugueso do Rio, katerega vodstvo se je zdaj pritožilo.


Emerson je v svojo obrambo razkril glavni povod za svoje nespametno dejanje: "Igralci Marice in tudi trenerji tega kluba so me ves čas žalili zaradi rase. Poleg tega so mi govorili, da sem 'sluzavec', alkoholik in debela opica. Priznam, da sem z veseljem po zadetku pretiraval in prestopil mejo, zato se tudi opravičujem navijačem, soigralcem in vsem ljudem, ki imajo radi nogomet."